Smygläsning av nya MOORE

Bilder från onsdagens AW hos Lejon Media Gruppen..
 
Var så skönt att ta en sovmorgon imorse, det behövdes efter två intensiva dagar i Stockholm. Trots aat tdet var så mycket att göra hade jag otroligt roligt, som alltid när jag är där. Efter att ha åkt tåg hela morgonen väntade förberedelser inför AW som skulle vara på kvällen. Den blev riktigt lyckad och alla hade det väldigt trevligt. 
Morgonen därpå väntade hotellfrukost, och sedan en halv arbetsdag innan jag började röra mig mot Centralen igen. Fick ganska mycket gjort, bland annat gick jag igenom bilderna från kvällen, plåtade produktbilder på Nordic Wellness tidningen (som jag dessutom fått chansen att publicera mina bilder i) och självklart behövdes det ju städas. Längtar redan till jag ska dit igen!
 
Nu däremot ska jag snart jobba, men först blir det till att käka lunch och kolla på lite film :)

En bättre onsdag

Så sitter man på tåget mot Stockholm igen. Rullar in på Centralen när som helst, som tur väl med bara några minuters försening. 
Idag blir det event hos Lejon Media där jag ska hjälpa till att fixa med lite allt möjligt. Kommer bli superkul! 

Får återkomma med vad som händer under dagen :)

Cozy-mode

Hur fort går det inte mellan fredag och söndag egentligen? Man tänker att man har hela helgen framför sig, men så säger det poff och det är redan söndag kväll. 
För mig väntar dock en händelserik och rolig vecka, så jag längtar bara till den ska börja. Dock innebär det lite plugg, men det får man ta. Just nu spelas bra musik ur hörlurarna och jag ska sätta mig med en uppsats i filosofi som ska in om en vecka.