Supermåne

Klockan 04:30 imorse ringde klockan. För att vara så otroligt tidigt så var jag förhållandevis väldigt pigg. Kan ju ha berott på att jag skulle ut och titta på detta fantastiska fenomen. Så några minuter senare befann jag mig uppe på garagetaket med kameran ståendes på ett stativ. Tyvärr hade jag bara ett 50mm objektiv, så kunde inte riktigt komma närmare än jag kom på denna bilden utan att det blev suddig. Sen var det väldigt kallt med så hade med mig varm Oboy och pizzabullar. Well, well, jag fångade den på bild iallafall och fick vara med om ett väldigt coolt fenomen :)

Härliga helg

Så var det helg igen! Finns inget bättre än att vakna upp utvilad på lördagsmorgonen och äta en god frukost. Denna helgen innebär inga läxor eller plugg till prov, så jag ska passa på att verkligen vila upp mig. 
Idag står det lite shopping på temat, och sedan ikväll blir det till att träffa ett härligt gäng med kompisar. 
 
Psst, nu är det bara några dagar kvar som man kan rösta på mig till Veckans blogg, och det gör ni HÄR. Kramar till er!

Kreativ tisdag

Idag har varit en ganska kreativ dag för mig. Dagen började med tre timmars Digitalt Skapande där vi började att spinna på ett nytt projekt. Nu några lektioner framöver ska vi göra ett montage där vi klipper ihop flera bilder till en. Har lite funderingar över hur jag ska göra det, men ska spinna vidare lite innan jag bestämmer mig. 
Nu ikväll har jag suttit och jobbat med talet som ska redovisas imorgon, håller tummarna för att det kommer att gå bra. Har nämligen lite kvar att lära in av det... 
Hoppas att ni alla haft en härlig tisdag! :)
 
Edit: Ni får gärna gå in och rösta på mig HÄR, Är en tävling hos Besökstoppen där man kan bli veckans blogg :)