Sådana vattenbilder

Så länge som jag har velat ta fler makrobilder på vatten, och idag fick jag det äntligen gjort!?
Krävdes ett projekt i fotokursen jag går för att jag skulle ta tag i det. Borde dock göra det oftare, för det är ju så himla kul. Passade väldigt bra att göra idag då jag slutade vid tolv, och hade hela eftermiddagen på mig. Har nog ett tiotal vattenbilder kvar att gå igenom, så kommer nog att komma upp lite fler liknande bilder :)

Ursäktar att jag inte bloggat så mycket på sista tiden.. Har haft väldigt fullt upp, och kommer att ha framöver, men ska försöka att uppdatera oftare!
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!

London

De två sista bilderna är tagna med en iPhone 6S...
 
Så kom London bilderna upp! Hade det underbart kul där med delikat mat, bra shopping och ett bra hostell att bo på. Hette Generator Hostel och låg uppe vid parken Russel Square (som ni ser på första bilden). Innan resan hade jag en del förhoppningar, men jag kan säga det att den resan slog alla mina förhoppningar med hästlängder. Det var första gången jag var i London, och jag är positivt överraskad; över hur vänliga och hjälpsamma invånarna är som både erbjuder sittplats på tunnelbanan, frågar om man behöver hjälp att hitta någonstans eller önskar en trevlig resa. Kommer absolut att åka tillbaka någongång :)
 
Äntligen fredag imorgon, wohoo!!

Så var det dags igen...

Måndag igen och allt drar igång. Jullovet är slut och skolan börjar.
Var en helt okej måndag ändå, trots det dåliga vädret. Gjorde ju inte en så särskilt inspirerad när man sen skulle gå ut och fotografera på fotolektionen.. Även om det var ett dåligt utgångsläge, med dåligt väder och en kamera som jag inte är van vid, så blev det helt okej bilder ändå. 
 
Ser framemot vårterminen nu när allt blir ljusare och varmare. Har även en del saker inplanerat som jag längtar till. Jag tror nog att det är något som får en att bli lite gladare nu när det är så mörkt. Att längta och se framemot något, för rätt som det är så har tiden gått och man gör det som man längtat så länge efter..