De första dagarna hos Bingo...

                                                                    Redigerad av Bingo...
                                                               Redigerad av Bingo...
Hejsan!
Tiden går fort när man har roligt brukar man säga, och det stämmer verkligen. Idag är det redan onsdag och jag har bara en och en halv vecka kvar av min prao.. :(
På Lejon Media är det full rulle, då deras tidning Pause går i tryck på fredag nästa vecka efter några års uppehåll. Tidningen är riktad till tjejer och handlar om mode, träning och hälsa. 
Även deras andra tidning Man (motsvarigheten till Pause för killar) går i tryck fredagen därpå, så det är en hel del plåtande nu.
I måndags plåtades Mårten Nylén till Man, då han ska ge både mode och träningstips.Tog några behind the scenes bilder från den plåtningen. Den sista bilden är till omslaget, och det kommer att bli kanon!
Igår plåtade vi Mia Skäringer till Pause, och gud så härlig och trevlig hon är! Precis som man föreställde sig och bilderna blev superbra. 
Idag blev det mest sortering av bilder, och även till att springa en hel del äranden inför morgondagens plåtning. 
Får se vad som händer resten av veckan :) Kram så länge!

~ Packar ihop det sista... ~

Håller just nu på att packa ner de sista grejerna då jag åker imorgon. 
Det "fotoprojekt" som jag nämnt tidigare på bloggen är att jag ska upp till Bingo Rimér i Stockholm och praktisera i två veckor, med start på måndag! Bättre start på lovet kan man inte få och det ska bli såååå roligt. Något jag verkligen längtat efter sedan i december då det bestämdes och äntligen sker det.
Har fått lägga ner väldigt mycket tid på skolarbete denna veckan då jag måste ta igen allt jag missar veckan efter lovet. Varav en anledning till att jag inte bloggat om detta tidigare. *blink blink*
Imorgon vid denna tiden är jag på väg mot tågstationen och äventyret börjar! Ska försöka att dokumentera så mycket som möjligt under min tid hos Mr. Rimér och uppdatera bloggen med bilder. Så stay tuned ;)