Underbara höst

Lördag och Halloween, kan det bli en bättre helg? 
Idag blev det en tur in till storstan för lite shopping. Det har ju inte direkt hunnits med i veckan när man jobbat, haha. Hittade i alla fall tre tröjor, som jag blev mycket nöjd med. Får se om det kanske blir lite shopping imorgon med. Finns ju inte så mycket annat att göra en söndag förutom att vänta in måndagen som innebär jobb för min del (snart måndag<333).
Vill önska er en härlig halloween, och bjuder så länge på några bilder på underbara Jelena :)

Praktik

Foto: Timothy Gottlieb

Dagarna bara flyter på och snart är min första prao-vecka tyvärr slut... Tur i alla fall att jag ska vara där två veckor. 
På bilderna ser ni för ovanlighetens skull mig, haha. Vi skulle ta lite reklambilder till bildbanken och då fick jag så snällt agera modell :)

Det är några läsare som undrat lite om praktiken så tänkte förklara lite närmare..
Jag är då och praktiserar hos fotografen Bingo Rimérs företag Lejon Media Gruppen. Företaget ger i nuläget ut tre tidningar (Pause, Man och Moore), samt driver webbportaler.
Här ska jag då praktisera under två veckors tid. Tyvärr så ingår det inte någon praktik på den linjen jag läser, så jag har fått använda mitt höstlov, samt tagit ledigt en vecka för att kunna genomföra den. Visst, det innebär att jag får läsa i kapp det jag missar, men jag ångrar inte det en sekund. Nu har snart halva tiden gått och jag har nog aldrig haft så kul som jag haft det dessa dagar. Att få jobba med foto och medier som man brinner för är ju en dröm. Det känns ju som att man inte ens jobbar, då man tycker att det är så himla kul det man gör. 
Nu är jag på väg till jobbet och ännu en underbar dag väntar :)

~ Första dagen ~

Foto: Timothy Gottlieb
 
Så var första dagen på Lejon Media Gruppen avklarad.
Dagen började med en rask promenad till tunnelbanestationen, för att lösa ett resekort samt ta sig till kontoret. Väl där mjukstartades det och vi började med att planera upp dagen. Ganska fort greppade vi tag i en kamera och lite rekvisita för att bege oss ut och fota lite bilder till en bildbank som ska byggas upp. Var väldigt kul att se hur de arbetade, samt assistera genom att hålla reflexskämen och blixten. Fick även vara modell på några av bilderna, samt ta en bild (med hjälp av fotografen), ska se om jag kan få upp bilderna här så småningom.. Bilden ovanför på mig och Jelena lades även på deras Instagram Lejonmediagruppen, så följ dem om ni är nyfikna på vad de hittar på! 
Nu har jag precis kommit hem och är aspepp på morgondagen som inleds med lite träning :)
 
Ha det gott!