Glad midsommar!

Midsommarafton och jag befinner mig just nu på tåget hem från Stockholm. Känns lite trist, men ska fira midsommar med mina kompisar, så det väger upp det en hel del. 
De senaste dagarna har det varit fullt upp på praktiken. Det har varit mycket foto och film på schemat samt även en hel del arbete på webben. Igår körde vi en kreativ kväll då vi testade lite olika idéer för en reklamfilm som ska göras inom kort. Många delar som ska klaffa men tror att det kommer att bli riktigt bra. Efter ett tag tog vi en paus från den kreativa processen för att fylla på med mer energi. Fick bli en Acaí Bowl som var übergod. Vi höll på fram till halv tio-tiden för att sen åka och handla tacogrejer. Efter att vi ätit såg vi ett avsnitt av Homeland innan vi stupade i säng. 
Vi var rätt trötta då vi dagen innan var ute och kollade fotbollen på Supper. Blev en riktigt trevlig, men sen kväll.
 
Vill till sist önska er alla en glad midsommar!

Intervju och plåtningar

Bara några timmar kvar av söndag, så underbart! Har verkligen inte gjort någonting denna helgen utan bara varit hemma och slappat. Jag har däremot passat på att skriva klart en intervju jag gjorde i onsdags med tjejerna på bilderna. Det är Nathalie och Joceline Akgun från Creative Headz som ska vara med tidningen PAUSE som vi på Lejon Media ger ut och jag fick äran att göra hela reportaget. Känns helt otroligt att få den möjligheten.
 
I torsdags plåtade jag även bilderna till två reportage som också kommer att hamna i tidningar framöver och dagen efter fick jag hjälpa till att filma en sak till en kund. Efter att ha filmat samlades hela gänget i studion och tittade på fotbollen på en megaskärm från projektorn. Riktigt fredagsmys! 
Tyvärr slutade matchen i förlust, men inte deppade vi för det utan istället hade vi en kreativ och lite galen plåtning. Fick även passa på att vara framför kameran, vilket var väldigt ovant. Tycker nog bilderna blev ganska coola ändå, ska se om jag kanske lägger upp dem här sen.
 
Hoppas ni haft en bra helg och får en minst lika trevlig vecka :) 

En dag på landet

Redan tre dagar sedan jag bloggade, fattar inte hur tiden kan gå så fort?? Förstår inte heller att jag redan gjort halva min praktik och att det redan är kväll. Känns som att det var nyss jag kom till kontoret, men det var ju nio timmar sedan. Sen har jag haft fullt upp med och det sägs ju att tiden går fort när man har roligt.
Igår möttes vi hela gänget nere vid Strandvägen för att sedan ta båten ut till en ö ute i skärgården där vi skulle ha vårt kontor för dagen och åh vilken bra dag det blev. Först råddade vi ihop den godaste lunchen jag ätit på länge innan vi satte oss ner på bryggan för att jobba. Efter ett tag tog vi en paus och åkte vattenskoter. Vilken adrenalinkick ska jag säga. 0-100km/h på 3 sek! Helt galet så fort den gick! Vädret var perfekt och vi ville knappt åka hem, haha. 
 
Idag däremot var jag tidigt på kontoret. Jag hade nämligen en intervju och fotografering vid halv nio. Det ska bli ett reportage i en av tidningar som Lejon Media ger ut. Första intervjun jag gjorde, och självklart var jag lite nervös men jag tycker att det gick rätt bra ändå. Tjejerna var så gulliga och lätta att prata med. Får se om jag lägger upp bilderna här någon dag :)
Imorgon väntar tre fotograferingar, så jag ska försöka lägga mig tidigt och tagga inför imorgon.
 
Ps. Glöm inte följa mig på Bloglovin :)
 
Kram på er alla!