En händelserik helg


Man kan verkligen säga att det hänt mycket i helgen. Igår var jag ledig från skolan, för att vid sex på morgonen påbörja bilresan mot Stockholm. Körde faktiskt nästan hela biten, men bytte av när vi började närma oss storstaden (lite väl för mycket trafik). 
Väl framme blev det en snabblunch på Kalori i Kungshallen (rekommenderas verkligen), för att sedan bege sig till Lejon Media Gruppens nya kontor. Var jättekul att hälsa på dem igen och den nya lokalen var verkligen så fin. 
Efteråt blev det lite shopping på stan och middag på Pizza Hut. 
Idag har man varit på Fitnessfestivalen (tummen upp x100), och nu sitter man på tåget hem. Ska jobba imorgon, så var tvungen att ta mig hem en dag tidigare än resten av familjen. 
Som tur väl har man inget plugg, för det hade nog inte hunnits med :')

Lussekattsbak

Så satt man på fotolektionen igen. Haha, lätt bästa tiden för att blogga.
Igårkväll blev det till att baka lussekatter och lyssna på julmusik. Brukar alltid göra det runt första advent, men ska till Stockholm i helgen (Fitnessfestivalen som förra året), så gjorde det igår. 
Älskar när man tar ut dem och de är sådär varma och saftiga. Hann precis klart till Solsidan, så passade perfekt med lite fika framför TV:n. 
Litet tips till er, försök att ha så lite mjöl i dem som möjligt, då blir de saftigare.
Framför mig väntar en lugn och rolig vecka med få skoldagar och lite plugg. Behövs sådana veckor också. 
Hoppas att ni får en minst lika bra vecka :)

Nästan fredag...

Ännu en svartvit bild, haha. 
Är inne i lite av en svartvit-period nu när det gäller redigeringen av mina bilder, har kanske att göra med det trista vädret ute, vem vet? 
Mycket att göra just nu, både när det gäller skolan och jobb. För mig gör det däremot inget, jag gillar att ständigt ha något att göra, och har jag inget så hittar jag på något. Dagens höjdpunkt var helt klart lunchen, då vi åt ute eftersom det var apelsinsoppa i skolan. Lät lite väl mysko, så det fick bli hemmagjord hamburgare på ett fik istället, och åh så god den är. För att inte tala om pommesen man får till.. 
 
Imorgon är det iallafall äntligen fredag. Som det ser ut nu är det inget planerat, men något hittas säkert på :)
Kram på er!