Drastiskt väderomslag

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så föll det sakta några enstaka flingor. Väl kommen till skolan så hade det börjat att snö rejält och även vinden hade ökat på. Hela skoldagen gick och det snöade _fortfarande_. Så när jag väl hade krigat mig hem på cykeln (japp, jag cyklade) begav jag mig direkt ut i skogen för att fota. Den kommer säkerligen bara att ligga kvar någon dag till så det är bäst att passa på. 
Nu när jag tittar ut ur mitt fönster snöar det fortfarande och det ska visst fortsätta enda tills imorgon. Jag hoppas verkligen att den ligger kvar några dagar till så att jag hinner att ta några fler bilder, för det är nog den enda snön som vi kommer att få denna vintern tyvärr...

När regnet öser ner...

                
... så längtar man tillbaka till de varma sommardagarna nere på Mallorca. Det var så härligt att kunna gå omkring i en sval sommarklänning utan att frysa. Nu tittar man ut och regnet det bara öser ner. Hade varit lite mysigare med snö då vi inte har haft det här i Blekinge än denna vintern. Allt är bara mörkt och trist ute och då är det kul att kolla tillbaka på dessa färgglada bilder. :)

Årssammanfattning

Januari
 
 
                                                              
Februari
 
 
 
Mars
 
 
 
April
 
 
 
Maj
 
 
 
Juni
 
 
 
Juli
 
 
 
Augusti
                             
 
 
 
September
 
 
 
November
 
 
 
 
December
Vilket år 2014 har varit! 2015 kommer att bjuda på nya mål och nya möjligheter. Som jag märker nu när jag går igenom bilderna som jag lagt upp på bloggen så har jag inte varit jätteaktiv. Det är ett mål för mig detta året och jag ska verkligen försöka att hålla på det. 
Om en månad så har jag ett intressant fotoprojekt som jag nog kommer att blogga en del om, men inget som jag vill avslöja nu. Det återstår att vänta och se :)