~ 21/5-14 ~

Bjuder på härliga gröna bilder från i helgen. 
Det är så underbart skönt väder ute just nu ute och det känns verkligen som sommar. Var till och med så varmt att jag och några kompisar cyklade iväg för att grilla, bada, sola och bara ha det kul. Blev hur lyckat som helst och det var inte så kallt som jag trodde i vattnet i sjön, härligt. Kvällen avslutades med en mils cykling hem, men det var så värt det. 
Fick förresten våra klasströjor i måndags, jag valde en grå t-shirt med vit text. Blev hur fina som helst och kommer att använda den mycket. 
Nu ska jag gå ut och njuta av de sista solglimtarna för idag. :)

~ Gamla bilder ~

Kollade igenom mina bilder i arkivet lite idag och hittade dessa bilderna. Passade nu när det ändå är throwback thursday.
Dagarna rullar på som de ska och nu är det bara 28 dagar kvar till sommarlovet. Ska bli kul att börja gymnasiet till hösten, men jag kommer definitivt att sakna klassen som jag går i nu. 
I måndags var det utklädningsdagen i skolan och kommer kanske att lägga upp lite bilder från den längre fram. 
Nu väntas det soffhäng då jag ska ta igen alla missade tv-program. Har verkligen haft fullt upp denna veckan med alla nationella prov och så. Sista nationella imorgon, wohoo!
 

Om du vill titta på regnbågen måste du stå ut med regnet...

     
Stress och prov är vad som står på schemat nu... Idag skrevs ännu ett prov och nu är det bara sju stycken prov kvar till sommarlov. Imorgon är det dax för nationella i matte igen, men som tur väl är så är det sista delen. 
Tittade ut från mitt fönster och möttes av denna fantisktiska vyn som jag bara var tvungen att fota innan den gav sig iväg... Det regnade en stor del av kvällen och så sprack det upp och det blev så fint ljus ute, magiskt.
Nu sitter jag och äter chokladpudding med grädde och kollar på Eurovision Song Contest, riktigt mysigt efter mycket plugg.
Vi hörs! :)