God Jul!

Vill bara önska alla mina fina bloggläsare en riktigt god jul! Hoppas att ni haft det riktigt mysigt och rott om varandra :)

Fjärde advent

Fjärde advent, och bara tre dagar kvar till julafton! Man hade ju kunnat önska att det var lika mycket snö ute som det är på bilden (från förra året), men tvärtom regnar det och är fem plusgrader. Det hade garanterat höjt julkänslan, men är ganska mysigt ändå :)
Först lovdagen imorgon och det är oerhört skönt med lov! Alla julklapparna är klara, så det är bara till att njuta av lovet.
Hoppas att ni alla haft en trevlig fjärde advent :)

~ Find the monster inside of you ~

Fick lite inspiration härom dagen och gick ut och tog dessa bilder.
Känns som att jag inte direkt har haft någon kreativitet de senaste veckorna men nu börjar den att komma tillbaka. Tänkte först ta helt andra bilder än vad jag gjorde, men dessa blev ganska häftiga ändå så fortsatte på det spåret. Sparar den andra idén till ett annat tillfälle. Har inte hunnit redigera alla bilderna jag tog, så det kommer snart upp ett inlägg med fler bilder :)
Nu är det verkligen snart jullov! Går bara en lektion imorgon och sen börjar ledigheten. Som tur är har vi bara matematik och sedan ska vi ut och äta. Ska bli mysigt! :)