Första advent

                                         
Tiden bara flyger förbi! Idag är det redan första advent och om cirka tre veckor är det jullov. Ska bli väldigt skönt, med tanke på hur mycket vi har just nu.
Även denna lördagen var jag iväg, och igår var det Göteborg som gällde. Var nämligen som så att Fitnessfestivalen var där, och då jag börjat träna ganska mycket så lockade det ganska mycket. Hela familjen åkte dit, och vi hann även med en snabb runda till Nordstan och några timmars shopping på Gekås på vägen hem. Mer bilder från i lördags kommer upp i veckan!

Fotomässan 2014

Som ni märkt har jag tagit en lång bloggpaus, men nu är jag tillbaka igen efter två månader. Jag har haft väldigt mycket i skolan, och när jag väl har haft tid över så har inte inspirationen. Nu har jag dock fått den tillbaka och några inlägg är planerade framöver.
Igår var jag på Fotomässan i Stockholm som ni ser på bilderna ovan. Jag hade en helt fantastisk dag igår, trots den långa restiden. Var bland annat och lyssnade på Rockfoto-emma, Beata Rydén, Victoria Söderström och Bingo Rimér. Blev verkligen peppad av att fortsätta fotografera och jag fick så många tips och tricks om hur jag ska göra för att utvecklas som fotograf. 
Efter mässan lyckades vi hinna in till stan för att shoppa i ungefär en timme innan tåget gick hemåt igen. Imorgon väntas skola och en ny vecka :)