Back in town

Så var man tillbaka där man började igen. Nu blir det till att återgå till vardagen och ta upp pluggandet igen. Igår tog jag tåget hem från Stockholm och fem timmar senare var jag hemma. Blev en slappisdag med mellomys och god mat på kvällen.
Idag kastar jag mig en i jobbet igen och ska jobba hela dagen. Lär kanske vara lite trött i skolan imorgon, men det är sånt man får ta..
Hur fin är inte blomman jag fick i fredags när jag hade min sista dag (för denna gången) på Lejon Media Gruppen? Medan jag satt och jobbade hade de andra köpt den, skrivit på det gulliga kortet och fixat fika. Inte nog med det hade de tryckt en tavla till mig med citatet "No one is you, and that is your power". Så underbart fina kollegor, kommer att sakna dem så! 
Sorry för bildkvalitén, det är en mobilbild.. :)
 
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Världens skönaste AW

... hade vi på Lejon Media Gruppen igår. Var ett väldigt lyckat event och det var mycket trevlig folk där. Efter en hel dag med slit för att göra kvällen så bra som möjligt så känns det bra att det blev så lyckat som det blev.
Imorgon är det tyvärr min sista dag för den här gången på min praktik, men man vet aldrig vad som händer i framtiden. Ska iaf ta bilder till ett reportage imorgon, samt filma lite BTS igen.
Kommer att bli en toppendag :)

Work, work, work

Tisdag idag och helgen närmar sig med stormsteg.
Just nu är det väldigt mycket att göra på kontoret då vi ska ha en AW imorgon. Har börjat preppa lite redan idag, och i stort sett hela morgondagen kommer att gå åt till att röja och göra fint. Blev en tur till IKEA idag för att köpa saker till ett sminkbord som ska sättas upp. Efter många om och men valde vi ut ett bord som kommer att passa så bra i studion!
Bilderna ovan är från ett Nordic Wellness gym som vi gjorde ett reportage om i förra veckan. Ska bli kul att se sina egna bilder i nästa nummer :)
 
Hoppas veckan börjat bra för er!