Gott nytt år!

 
Hur fin är inte klänningen? Tycker den passar väldigt bra till nyår, speciellt om man vill klä upp sig lite. 
Nyår ska firas med några kompisar, kommer säkert att ha underbart roligt. Länge sedan jag träffade dem, då vi har lov nu.. 
Ser framemot vad år 2016 har att bjuda på. Känns ändå som att det kommer att bli ett bra år, har redan mycket inplanerat och kalendern fylls ständigt på.
 
Vill tacka er alla för det gångna året och önskar er alla ett gott nytt år! Var rädd om varandra ikväll.

Mysmåndag

Idag har varit en riktig innesittar-måndag. Trist väder ute, och så har man varit sådär lagom trött efter allt julfirande. Ganska skönt ändå att bara vara hemma en hel dag och vila upp sig ordentligt. Har blivit lite filmtittande, och även spelande på den gamla Xboxen (nostalgi much).
Nu är det däremot ny vecka, och även snart nytt år. Ska fira nyår med mina kompisar, och fick redan i förra veckan hem nyårsklänningen. Den är så fin, längtar till torsdag då jag kan ha den, haha. 
 
Hoppas att ni också haft en trevlig dag :)

God Jul!

Julaftonsmorgon. Så mysigt att vakna till julmusik och höra när de andra är uppe och julstökar.. Själv myser jag runt i min morgonrock och försöker att verkligen njuta innan allt drar igång för dagen. Inte varje dag som det är julafton ju. Har faktiskt fått lite julkänslor nu lagom till julafton trots att det inte är någon snö (vilket var ganska väntat).
Igår firade vi lilljul med släkten, och när vi ändå var uppklädda passade vi på att ta årets julbild. Brukar försöka att hinna med att ta en varje år. Idag blir det däremot röd klänning såklart. 
 
God jul på er alla!