Sista fotouppgiften

Som rubriken lyder så lämnade jag in sista fotouppgiften (bilden ovan) för terminen idag och den fick ett gott bemötande. Ännu ett steg närmare ledigheten. 
Dagen har rullat på rätt bra idag. Började med sovmorgon så det kändes rätt skönt att komma utvilad till skolan. För övrigt har jag även hunnit vara hos tandläkaren och ligga någon timme ute i solen. Fatta hur chockad jag blev när jag kom hem och det stod att det var 28 grader i skuggan!? Så härligt att sommaren äntligen är här, och det verkar som att den stannar denna veckan iaf. Har längtat sååå!

Inte långt kvar...

Ja, nu är det verkligen inte långt kvar till sommarlov!
Själv går jag bara denna veckan med och det enda som jag har kvar är en uppsats i filosofi. Som tur väl är har jag snart gjort klart den, och då kommer sommarlovet kännas ännu närmare. Även körtelfebern är bättre, och jag känner mig nästintill frisk, bara någon dag till så. 
Har så mycket jag ser framemot nu den kommande veckan, så det gör inte mig så mycket att det snart är måndag igen. Bara en dag närmare sommarlov, Håkan och praktik! :) 
Ikväll och morgondagen ska jag lägga på att skriva klart uppsatsen så kan jag pusta ut sen. Nationella i matte är också gjort och det känns superbra, aldrig mer matte!
 
Kram på er! :)

Keep on fighting...

Hoppas att ni fick en bättre start på veckan än vad jag fick. Helgen var kanon och jag hade många härliga stunder. I lördags var mina kompisar hemma hos mig för lite festligheter samt käk. På söndagen var jag sedan på  ett väldigt trevligt ettårskalas. Däremot fick dagen sig en liten twist då jag plötsligt fick hög feber och jag märkte att jag var svullen i halsen. Fick åka in och ta några prover som visade att det var körtelfeber som jag fått. Känns lagom kul att få det nu sista veckorna i skolan, speciellt då jag ska på Håkan Hellström nästa lördag och sen åker på en tre veckor lång praktik. Vill inte missa det, så får vara hemma och vila denna veckan. Ingen träning heller på någon månad..
Då kan jag iofs plugga matte inför nationella som är på torsdag, men aldrig kul att vara sjuk. Får hoppas att febern släpper snart och att det så småningom blir bättre..
 
Kram på er!