Premiär!

Nu är premiären avklarad!
Allting gick hur bra som helst och vi gjorde nog inte många missar. För er som vill se den så går den även på fredag klockan 19:00.
Vi hörs! :D

~ I just can't, i just can't... ~

I just can't control my feet...
Rep hit och rep dit.. Nu när man medverkar i en musikal så är det många timmars arbete som måste läggas ner. Det känns lite som att musikalen äter upp all ens tid, men man vet mycket väl om att det i slutändan kommer att bli hur bra som helst! Vi har helt enkelt tillbringat stora delar av dygnet inne på en teater från morgon till kväll. När man väl går ut för att ta lunch så blir man bländad av den strålande solen som lyser stark, och det tar lång tid innan ögonen har vant sig vid den.
Imorgon har vi äntligen premiär och det ska bli så kul men nervöst. Känner ni för att komma och titta på den så är tiden klockan 19:00 på Stadsteatern.
Kramis :)

Nationella & Musikalrep...

Bilder från förra året...
Så har ännu en vecka gått. Denna veckan väntar tre nationella prov (två i svenska och ett i matte) med start imorgon. Efter skolan kommer det även att repas inför musikalen, både måndag, onsdag, lördag och söndag. På detta har jag även planerat in en fotografering med min kompis på fredag. Finns nästan ingen tid för att vila. 
Det är iallafall vår ute, och det är så himla skönt att inte behöva ha på sig en massa tjocka vinterjackor.